Idre


Nu är jag hemma igen efter en vecka i Idre med massa sköj.
Vi har åkt massa utför vilket är förbannat roligt =) Jag åkte en hel del svarta backar men det var en backe som jag tillslut bangade att åka efter att ha kommit fram till branten. Så då fick jag snällt klättra upp i pjäxor bärandes på skidor och det var lagom jobbigt.
Varje dag utom en så skulle vi också åka längdskidor med skidor utan glid till allas förtjusning. Jag fick låna en ledares skidor en dag och då jävlar flög man fram i spåret.
Sista dagen var vi ute på en tur i berg och skog och jäklar vilka vurpor alla bjöd på. Alla skrattade så att man fick ont i magen och oturligt nog var det många som fick småskador. Jag har fortfarande ont i en axel som jag mosade mot marken samtidigt som jag planterade ansiktet i marken också.
På kvällarna har vi bastat, lirat tv-spel, badat, spelat kort och bara snackat en massa skit.
Vi försökte komma på dumma vad varje dag som slutade med att Peter fick raka av en del av håret på huvudet, Tobbe fick epilera sitt ena underben, Emil fick ha fiskleverolja i koncentrerard form i munnen en minut, Issa, Fredrik och Tobbe fick säga pinsamma saker. Tyvärr missade jag när Tobbe o Cissi fick springa 2 km i underkläder på kvällen i snö.
Resan var jäkligt lyckad och nu är jag ledig på måndag =0)
Väl hemma så har det blivit mys med älsklingen och mer ska det bli!

See yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu