Påsk snart då


Senaste tiden har varit fylld av träning och matcher. Har fått mycket speltid och nu behövde jag vila mitt knä lite.
Vi känns jäkligt starka i år och det ska bli spännande. Dock så tror jag att om inte ett mirakel händer med mitt knä så är det här sista säsongen jag spelar fotboll. Är lite sugen på att lira innebandy igen, men vi får se.

Idag har jag gjort färdigt ett stort tråkigt arbete som är skönt att bli av med. Det handlar om Kambodja och Luxemburg och hur det kommer sig att dem ser ut som dem gör idag.
Annars så har jag haft hand om ett par idrottslektioner med lyckat resultat. Tyvärr ingen bra lön som idrottslärare så det lockar ej.
Ska snart hålla i ett friskis o svettis pass på en timme och har fan ångest inför skiten. Haha ingen koordination och ingen taktkänsla så det blir nog underhållande.

Slutar 12 på torsdag och är sen ledig fram till måndag v 15… Ska kanske jobba lite och eventuellt åker vi till Kristianstad ett par dagar för att hälsa på Isabelle med familj. Sommarjobb ska man skaffa också och det börjar bli hög tid för det! Nån som har något tips?
Känns skönt att vi får tillbaka 29000:- på skatten så att vi inte behöver jobba hela sommaren. Om vi jobbar mycket så sticker vi eventuellt iväg på en resa efter det.
Snart ska ansökningarna till högskolorna vara inne så känner lite panik där. Skriver högskoleprovet 10 april när Oliver döps tyvärr.
Orkar jag gå 4 år för att bli flygledare och riskera att hamna var fan som helst? Ska ja söka till polis och jobba tills man kan börja där nästa år om man kommer in. Nåt ska jag hitta hoppas jag.
På torsdag blir jag nog full för övrigt =)

See yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu