3 år som förlovade


I torsdags så hade jag det jäkligt trevligt! Började med att vi klädde upp oss i skolan med slips och grejer bara för att göra vardagen lite mer spännande. 
Senare så var det dags för teambuilding med fotbollen. Vi delade upp oss i 3 lag och hade sedan massa tävlingar som prickskytte, längdskytte, spel och en massa annat. Sen åkte vi till dykarklubben där vi käkade lite, njöt i poolen och drack öl. Vi avslutade tävlingen med frågesport och tillslut stod det klart att vi rutinerade herrar hade vunnit en  utklassningsseger… Jag hade med skumpa och vi skålade, hånade och sjöng. Kvällen gick vidare på Harrys där vi käka drack öl och dansade med donnorna.

Så kom fredagen och jag mådde hyfsat tills en jäkla skallebang drog igång. Slutade med att jag satt på golvet och spydde i en toa hos the Dahls innan ja kunde fika och försöka vara social. Sen gymmade jag för att driva ut mina demoner innan kvällen avslutades hos Matte.

Lördagen började med gym igen och många kommer nog bli ganska förvånade framåt sommaren när beachen gör oss sällskap.
Vi ville inte gå ut på kvällen så vi nöjde oss med att vara på en förfest hos K innan vi gick hem och tittade på film.

På söndagen så började jag jobba på mitt friskis pass och hittade massor utav låtar och kollade vad de hade för puls och annat skit.
Sen blev det lite pizza o skitsnack hos Mr K.

Måndagen så var det matchdag. Jag spelade hela som vänsterback och vi vann med 2-0 mot en seriekollega trots att vi saknade massor av spelare. Efteråt behövdes fotbad och vila för gubben börjar bli gammal!  Haha ja o Sandra blev lite hungriga mitt i natten så vi käkade lite mcdonalds mat vid 01:00 nu när de har öppet till 2.

Tisdagen började med att jag fortsatte med mitt pass och nu har jag valt ut vilka 14 låtar jag ska ha. Nu ska jag göra rörelseschema till 12 av dem och sen träna in dem jävlarna…
Plågade mig igenom en träning idag innan jag kom hem till älsklingen som jag varit förlovad med i 3 år på denna dag.
Vi tände lite ljus åt god mat, gosade och kika på lite film.  Man kanske skulle passa på att gifta sig inom de närmaste 2 åren då man börjar bli gammal som sagt.

See yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu