Is it the one!?


Efter att ha varit ledig en vecka så var det dags att gå på begravning. Min farbror Göran dog i cancer alldeles för ung och ens tankar går till barnen. Begravningen var jäkligt fin och många tårar fälldes ur de flestas ögon. När dem pratade minnen och egenskaper om Göran så träffade dem mycket klockrent och man fick många härliga minnesbilder som rullade fram. En sak är säker och det är att han alltid bjudit på många skratt och var en riktigt snäll jäkel.

På lördagen så var det dags att skriva högskoleprovet och det var ett stressigt jävla prov. Ska bli kul och se vad man fick så småningom. Hoppas på hyfsad poäng iaf.
Efter att ha skrivit prov i 8 timmar så åkte jag ut till Dahlarna som hade döpt Oliver tidigare under dagen. Där bjöds det på smörgåstårta, tårta, tacos, godis, dricka som bl.a tandsköterska och rectummeister! Det var en riktigt trevlig kväll med mycket skratt och aktiviteter.

Söndagen sen så tränade jag lite innan det var dags att öva in mitt pass. Sandra o Peter var där och övade med mig och det var tacksamt så man kunde bolla ideer och förbättringar.
kvällen och natten ägnade jag åt att kolla på utbildningar och hittade en som heter Idrott, medier och PR. Verkar riktigt kul och just nu lutar mycket åt att det blir mitt första val. Nackdel dock att den är i Falun =(

Måndag måndag var en nervös dag… Jag skulle hålla mitt pass och ju närmare det kom ju jobbigare kändes det. Nästan samma känsla som innan en uppkörning. Halv 4 drog det igång och en timme senare var jag färdig och det hade gott bra! De sa att det var ett av dem bästa passen detta läsår och att jag gjort en riktigt snygg presentation av det hela. Lättad och glad =)
Fick mina nya fotbollskor idag också (snygga skyttekungsskor ;p) Årets bästa väder hitills idag också götta =0)

See yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu