Spielführer


I onsdags förra veckan så skickade jag in mina ansökningar till Högskolorna. Det blev i följande ordning:
1. Idrott, media och PR i Falun
2. Flygledare Linköping
3. Sjukgymnast i Lund
4. Coaching o sport manegment i Växjö
5.  Coaching o sport manegment i Malmö
6. Psykologprogrammet i Lund
7. Idrottslärare i Malmö
8. Sports and recreation i Örebro
9. Idrott nåt i Malmö?
Jag är fan nervös över vilket det kommer att bli. Allt utom Växjö innebär ju flytt igen! Vill egentligen inte flytta då jag trivs förbannat bra i Värnamo, men jag har bestämt att utbildning går före allt utom Sandra just nu. Underbar tjej det där =)
När jag frågade om hon kunde tänka sig att flytta om jag sökte på annat håll så kollade hon direkt på utbildningar till sig själv där och gnällde ingenting trots att jag vet att hon älskar vår lägenhet.

I fredags så var det dags för seriepremiär. Vi spelade borta mot Torpa och det blev 0-0. Vi borde vunnit men gör man inte mål så.
Vi spelar ändå bra och det lovar gott. Hoppas jag får lite speltid nästa match bara. Tränaren sa att jag nästan startade men att han valde en annan spelare med andra kvaliteer denna gång.

På lördagen så hade vi gäster hemma och lagade lite mat, hyrde film och snackade massa skit. Vi passade även på att boka en stuga till midsommar. Vi hade samma stuga förra året och det var riktigt trevligt.

På söndagen så var det lite andra gäster här igen och vi gjorde i stort sätt samma sak.
Man får hitta på lite sådant nu när jag och Matte har bestämt att vi bara ska dricka en gång i månaden ett tag framöver.

Idag tisdag så spelade jag med B-laget hemma mot Älmhult. Vi förlorade med 3-1 men gör ändå en hyfsad match. Vår målvakt var dock inte så nöjd då han inte räddade ett enda skott. Jag fick vara lagkapten idag vilket alltid är trevligt och får en att tända till lite extra. B-laget spelar i reserv elit i år och det kommer bli jäkligt tufft!

See yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu