Underbart med sol =)


Onsdagen började med att vi hade en snubbe från Telemontage här som skulle kolla vad det var för fel på vårat boxer. Visade sig att idioterna hade kopplat bort antennen! Haha mycket begåvat…
Sedan ringde VIKs tränare och frågade om jag kunde tänka mig att komma på en provträning med tilltänkta nyförvärv o nuvarande spelare. Jag åkte dit på kvällen och var med och lirade och efteråt så ville dem att jag skulle skriva på ett kontrakt för dem. Jag skrev på för 2 år och ska spela om jag blir kvar i Värnamo till hösten. Ska bli riktigt kul att lira i div 2 om jag som sagt inte flyttar.

Nu i fredags så var det dags för första hemmamatchen i serien och vi skulle möta Lammhult ett lag som satsar.
Jag fick spela hela matchen och vi vann med 2-0 =)
Efter det så blev jag o sandra stannade av polisen. Vi stod där i 10 min med blåljus bakom oss och folk bara glodde haha. Slutade med att allt var ok och vi kunde åka vidare till Kvantum och handla lite. Tidigare på dagen hade vi inne bilen på service och bytte lite annat och kalaset slutade på 8000:-

I lördags så gick vi en sväng på marknaden innan det var dags att lira fotboll i skolan. Många ville vara med då IFK Värnamos två afrikanska nyförvärv skulle vara med. Dem var jäkligt duktiga och den ena av dem gick och gjorde 2 mål i IFKs match i div 1 dagen efter. Efter att ha blivit uppsnurrade så var det dags att lira poker. Vi spelade från 18 till 01 och det var kul att spela igen då det var ett tag sen.

Idag så bytte vi däck på bilen och nu rullar pärlan som en dröm igen. Lyckades gymma lite idag innan vi skulle spela kubb och äta gott. Vi lyckades äta massa kakor och spela lite spel ute i solen innan det var dags att spela Mario Kart på kvällen. Älskar det jäkla spelet. Man blir av med all ilska man samlat på sig under en tid och alla sitter och är lika arga som glada på samma gång. Ilska och skratt i en härlig kombination.
Imorgon ska vi besikta bilen och sen bestämma om vi ska sälja den eller inte.

See Yaa suckers

1 Comment(s)

  1. Comment by Daniela on 07 maj 2010 9:16

    Bloggar dåligt tycker jag :P

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu