Seriefinal


Senaste tiden så har det varit väldigt mycket träning. Både med fotbollen och min egna.
Är lite less på fotbollen så jag måste bestämma hur jag ska göra med den snart. Ska ju börja spela innebandy nu igen ju.
Funderar väldigt mycket kring höstens utbildningar. Börjar få riktig ångest inför att flytta om så blir fallet. Trivs så jäkla bra här. Samtidigt så vill jag utbilda mig för jag vägrar fortsätta jobba med jobb som inte ger mig något.

Jag och Peter håller på och anordnar en avslutningsfest för hela skolan så att nåt kul händer. Haha lite kul att turism o evenemang inte ens funderat på att göra något. Det borde ju ligga på deras bord.
Vi har hyrt borgen den 5 juni satt upp massa reklam om festen och tar in anmälningar. Ska bli riktigt kul! Hoppas många kommer så att det känns som en riktig avslutning.

Sandra är iväg på Öland tills söndag och det är lite ensamt utan henne. Får se till att hålla mig sysselsatt med annat.
Ikväll så är det dags för seriefinal mot FC Växjö som har ett av dem sämsta ryktena i fotbollssverige när det gäller uppförande från spelare, ledare o publik.
Är faktiskt jäkligt taggad inför matchen! Matcherna är fortfarande kul, men träningarna börjar bli sega att orka med då lusten oftast saknas.

Håller på med slutspurten inför beach 2010 så blir mycket tid i gymmet. Tror att det är 6-7 år sedan jag var i så här bra form och det känns förbannat bra =)  Får jag bara i ordning på det sista med magen så kan jag börja jobba som underklädersmodell sen haha.

See Yaa suckers

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu