Tiden flyger!


Jag vill inte riktigt förstå hur snabbt tiden flyger iväg. En sak är säker och det är att man blir mer och mer mån om att ta till vara på tiden och göra det mesta utav den.
Just nu så tycker jag att livet rent allmänt är riktigt bra. Både jag och Sandra jobbar på och snart kommer en sommarbonus från skatteverket på 34000:- som känns helt ok =) Blir så att vi drar iväg på en sista minutenresa och resten av pengarna sparar vi undan. Lutar åt Spanien eller Grekland för lite sol, shopping och bara vila upp sig då vi båda har jobbat en hel del.
Just nu när jag inte jobbar så lägger jag mycket tid på att gymma och träna fotboll då jag fan inte kan lägga ner idrotten. Gjorde nog ett av dem snyggare målen i karriären idag och publikens reaktioner fick mig att dra på smilbanden. När det inte blir träning så blir det att umgås med Pubbi, kompisarna och jobbarkompisarna. Alldeles för mycket festande på senaste har det blivit, men kul har jag haft varje gång så wtf. Det som jag skulle vilja lägga mer tid på är familjen som jag känner att jag inte prioriterat på senaste och samvetet börjar göra sig bekant. Hade velat hitta på något kul med Rasmus som är mitt fadderbarn och borde få mer av min tid. Kan nog inte låta bli att bilda familj själv snart även om jag trivs förbannat bra som det är nu. Största anledningen är väl att jag inte vill vara för gammal för att kunna hitta på lite mer aktiva saker med mina framtida barn då jag hoppas att dem blir intresserade av idrott på något vis så att jag får stödja dem och leda dem till miljonerna haha.

Efter att jag gått och lagt mig nu så ska jag gymma lite imorgon för snart är det beachväder, städa inför kvällen, kolla på IFK mot Ljungskile och sen kolla på CL finalen med massa partygäster.

See yaa suckers

1 Comment(s)

  1. Comment by Kent on 11 juni 2012 6:55

    Rasmus hade blivit glad av att leka med fster Robert. Det är jag rätt övertygad om ;)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Lyssna på Robban så blir det bra! is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu